Ο αδερφός του δολοφονημένου στα Λιμανάκια ξεσπά: Πώς μπορεί να ήταν χρήστης ένας άνδρας 120 κιλών;

Ο αδερφός του δολοφονημένου στα Λιμανάκια ξεσπά: Πώς μπορεί να ήταν χρήστης ένας άνδρας 120 κιλών;

Υποστηρίζει ότι ο 50χρονος το βράδυ πριν τη δολοφονία του είχε μιλήσει με την 19χρονη

Ο αδερφός του δολοφονημένου στα Λιμανάκια ξεσπά: Πώς μπορεί να ήταν χρήστης ένας άνδρας 120 κιλών;
Μια διαφορετική διάσταση για το άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια με θύμα έναν 50χρονο δίνει ο αδερφός του θύματος. Επικαλουμενος όσα άκουσε στην κηδεία του αδερφού του, ο Νίκος Μανουσάκης υποστηρίζει ότι ο άγρια δολοφονημένος 50χρονος το βράδυ πριν τη δολοφονία του είχε μιλήσει με την 19χρονη κοπέλα που ήταν παρούσα στα Λιμανάκια.

«Χθες στην κηδεία ένας εκεί είπε ότι την είχε πάρει τηλέφωνο και της είχε πει εάν έχει αλεύρι να τηγανίσουν ψάρια. Αυτά κουβέντιαζαν στην κηδεία. Εισαγγελέας δεν μπορεί να ανοίξει το τηλέφωνο να δει τις συνομιλίες τους πριν το έγκλημα;» αναρωτιέται ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη. 

Παράλληλα ο Νίκος Μανουσάκης αντιδρά σε όσους υποστηρίζουν ότι ο αδερφός του ήταν έμπορος ναρκωτικών. «Δούλευε από τις 2 η ώρα τα ξημερώματα μέχρι τις 10 το πρωί για να πάρει 10 ευρώ και αυτοί έγραψαν ότι είναι έμπορος ναρκωτικών» αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Κλείσιμο

«Ο άνθρωπος δούλευε από τις 2 η ώρα τα ξημερώματα μέχρι τις 10 το πρωί για να πάρει 10 ευρώ και αυτοί έγραψαν ότι είναι έμπορος ναρκωτικών. Ας έρθετε να δείτε που μένει. Δούλευε για να πάρει ένα κιλό ψάρια να φάει. Δεν έκανε τίποτα κακό και να έκανε κάτι κακό, έκανε κακό στον εαυτό του γιατί έχασε τα παιδιά του και την ζωή του. Τον "κυνήγαγε" και μια Πορτογαλίδα σχέση του από απέναντι» υπογραμμίζει μιλώντας στο protothema.gr. 

Ο αδελφός του θύματος ξεκαθαρίζει στις δηλώσεις του πως ο άτυχος 50χρονος δεν είχε σχέση με ναρκωτικά και κακώς αναφέρουν δημοσιεύματα τέτοια γεγονότα.

«Ούτε έμπορας ήταν, ούτε τίποτα. Κακό δεν είχε κάνει σε κανένα. Πως μπορεί να ήταν χρήστης ένας άνθρωπος 120 κιλών; Δεν ξέρω ούτε που πήγαινε ούτε τι παρέες έκανε ούτε και τίποτα. Σαν αδέλφια μια χαρά ήμασταν, απλώς δεν κάναμε τόση παρέα προκειμένου να ξέρουμε τις ζωές των άλλων. Δεν ξέρω αν διατηρούσε σχέση με την μητέρα της άλλης της κοπέλας ούτε τίποτα είχε διάφορες σχέσεις αλλά δεν έδινα σημασία, δεν με ενδιέφερε. Δούλευε κάθε μέρα» λέει συγκινημένος.  

Και συνεχίζει «Τώρα αυτά που γράψανε όπως ότι είναι έμπορος ναρκωτικών και πως τον χτυπήσανε τον έκαψαν και μετά καπνίζαν τσιγαριλίκια και μετά τον ξαναχτύπησαν με την πέτρα ξανά όλα αυτά… γιατί δεν βγάζει η αστυνομία ένα ανακοινωθέν; Εγώ να πω τι; Που να ξέρω εγώ… εμένα η αστυνομία δεν μου έχει πει τίποτα, μου πήραν κατάθεση έκανα την αναγνώριση και μετά τίποτα. Ούτε με ενημέρωσαν ότι τους έπιασαν ούτε τίποτα, αυτή είναι η αστυνομία και το κράτος μας. Και είμαι ο μοναδικός συγγενής του εν ζωή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης