Σπείρα πωλούσε κλεμμένες μηχανές με πλαστά στοιχεία

Σπείρα πωλούσε κλεμμένες μηχανές με πλαστά στοιχεία

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης, την Καλλονή και το Σκούταρο, όπου βρέθηκαν ένα μοτοποδήλατο, τρεις μοτοσικλέτες, τέσσερις πινακίδες κυκλοφορίας από οχήματα τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα

Σπείρα πωλούσε κλεμμένες μηχανές με πλαστά στοιχεία
Τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες δρούσε σε διάφορες περιοχές της Λέσβου μια σπείρα νεαρών Ελλήνων, που έκλεβαν μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες, παραποιούσαντα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία κυκλοφορίας τους και τα πωλούσαν ή τα χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι.

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης, την Καλλονή και το Σκούταρο, όπου βρέθηκαν ένα μοτοποδήλατο, τρεις μοτοσικλέτες, τέσσερις πινακίδες κυκλοφορίας από οχήματα τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα είτε είχαν αποσυρθεί και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για την αποσυναρμολόγηση των δικύκλων, τα οποία οι δράστες μετέφεραν με βαν στο ορμητήριό τους!

Βάσει ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, οι άνδρες της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής πέντε Έλληνες ηλικίας 21 ως 24 χρόνων που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές. Η προανάκριση συνεχίζεται για τη εξιχνίαση και άλλων κλοπών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης