Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Ακόμη τέσσερις συλλήψεις

Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Ακόμη τέσσερις συλλήψεις

Οι εκτελεστές καθοδηγούνταν από φρουρό του Καλοψιδιώτη

Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Ακόμη τέσσερις συλλήψεις
Σε τέσσερις νέες συλλήψεις προχώρησε η κυπριακή αστυνομία σε σχέση με το μακελειό στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου με 4 νεκρούς.

Συγκεκριμένα, μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, πραγματοποίησαν χθες βράδυ επιχείρηση στη Λευκωσία και στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας, 28, 38, 39 και 42 ετών. Οι δύο συλληφθέντες άντρες και η 28χρονη γυναίκα Ελληνοκύπριοι, ενώ ο 42χρονος συλληφθείς είναι Σέρβος.

Ο 38χρονος Ελληνοκύπριος έχει απασχολήσει και άλλες φορές την Αστυνομία και διατηρεί νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα. Ο Σέρβος ήταν φρουρός του δολοφονηθέντα Φάνου Καλοψιδιώτη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτός που καθοδηγούσε τους εκτελεστές. Την ώρα της δολοφονικής επίθεση είχε φύγει από το τραπέζι του Καλοψιδιώτη και πήγε στη τουαλέτα κάτι που κίνησε υποψίες για τον ρόλο του.

Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για να ζητηθεί η προφυλάκισή τους στη βάση στοιχείων και μαρτυριών που τους εμπλέκουν στο έγκλημα τόσο πριν όσο και μετά τη διάπραξη του.
Κλείσιμο

Εν τω μεταξύ η αστυνομία ελπίζει ότι θα εντοπίσει τον Αλβανό εκτελεστή Aleks Burreli, o οποίος φαίνεται να μην έχει καταφέρει να διαφύγει στα κατεχόμενα και να κρύβεται στις ελεύθερες περιοχές.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης