Εμπρησμός σε κτίριο της Περιφέρειας στην Αργολίδα - Δείτε φωτογραφίες

Εμπρησμός σε κτίριο της Περιφέρειας στην Αργολίδα - Δείτε φωτογραφίες

Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου και σε μηχανήματα στο Αρχείο και στο τμήμα Έκδοσης Αδειών - Στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού

Εμπρησμός σε κτίριο της Περιφέρειας στην Αργολίδα - Δείτε φωτογραφίες
Στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού με τον οποίο άγνωστοι προκάλεσαν πυρκαγιά στο εσωτερικό του κτηρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.



Μια γυναίκα που περνούσε τυχαία με το αυτοκίνητό της από την παραλιακή οδό Ναυπλίου- Νέας Κίου τα ξημερώματα της Τετάρτης, είδε τις φλόγες να ξεπηδούν από το κτίριο και ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν με δύο οχήματα. Χρειάστηκε, όμως, να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο του κτιρίου καθώς δεν υπήρχε φύλακας.

Κλείσιμο


Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου και σε μηχανήματα στο Αρχείο και στο τμήμα Έκδοσης Αδειών, ενώ καταστράφηκαν και αρκετά σημαντικά έγραφα. Οι πυροσβέστες συνέλεξαν υπολείμματα από φιαλίδια υγραερίου τα οποία παρέλαβαν οι αστυνομικοί για να εξεταστούν για αποτυπώματα και DNA, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι εμπρηστές είχαν ρίξει επιπλέον σε δύο σημεία του χώρου εύφλεκτο υγρό που βοήθησε να επεκταθεί η φωτιά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης