Σπείρα ανηλίκων έκλεβε ποδήλατα στη Φλώρινα

Σπείρα ανηλίκων έκλεβε ποδήλατα στη Φλώρινα

Τον Οκτώβριο του 2015 και τους δυο τελευταίους μήνες, οι συνολικά τέσσερις νεαροί είχαν κλέψει τέσσερα ποδήλατα και δυο εξατμίσεις μοτοσικλετών

Σπείρα ανηλίκων έκλεβε ποδήλατα στη Φλώρινα
Ένας 18χρονος Αλβανός ήταν ο αρχηγός μιας συμμορίας ανήλικων Ελλήνων που είχαν βάλει στο μάτι τα ποδήλατα και τα εξαρτήματα δικύκλων στην Φλώρινα. Τον Οκτώβριο του 2015 και τους δυο τελευταίους μήνες, οι συνολικά τέσσερις νεαροί είχαν κλέψει τέσσερα ποδήλατα και δυο εξατμίσεις μοτοσικλετών.

Η δράση της σπείρας, μέλη της οποίας ήταν δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας μετά την καταγγελία ενός 27χρονου στις 18 Ιουνίου για την κλοπή τριών ποδηλάτων συνολικής αξίας 3.500 ευρώ από την αποθήκη του σπιτιού του. Όπως προέκυψε, αυτοί που παραβίασαν την κεντρική είσοδο και άρπαξαν τα τρία ποδήλατα ήταν ο 18χρονος αλλοδαπός και ένας από τους 17χρονους Έλληνες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι ο 18χρονος μαζί με τον 16χρονο είχαν κλέψει και το ποδήλατο ενός 46χρονου, ενώ μαζί με τον άλλον 17χρονο είχαν κλέψει και τις εξατμίσεις δυο μοτοσικλετών! Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους  ιδιοκτήτες τους και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Κλείσιμο
*** Ήθελαν... δωρεάν παγωτά ένας 19χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 18 χρόνων και διέρρηξαν το ψυγείο του περιπτέρου ενός 32χρονου στο Βόλο από το οποίο άρπαξαν διάφορα προϊόντα! Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους έβγαλε... ξινά όσα κατανάλωσαν! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης