Διακινούσε στο Κιλκίς χασίς από τη φυτεία του

Διακινούσε στο Κιλκίς χασίς από τη φυτεία του

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πού κατοικούσε ο 31χρονος αλλοδαπός και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω, την ώρα που συσκεύαζε σε τέσσερις σακούλες 368,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Διακινούσε στο Κιλκίς χασίς από τη φυτεία του
Σαν... αστραπή περνούσε από το Κιλκίς ένας Αλβανός διακινητής ναρκωτικών και εξαφανιζόταν μόλις ξεπουλούσε το παράνομο εμπόρευμά του. Ωστόσο, οι μεθοδευμένες έρευνες των ανδρών της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησαν στον εντοπισμό του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πού κατοικούσε ο 31χρονος αλλοδαπός και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω, την ώρα που συσκεύαζε σε τέσσερις σακούλες 368,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όπως αποδείχθηκε, είχε και συνεργό του έναν 26χρονο, μαζί με τον οποίο καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή δίπλα στο σπίτι του 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,60 μέτρου, από τα οποία τρυγούσε τα ναρκωτικά που διακινούσε στο Κιλκίς και όχι μόνο.

Ο 31χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης