Παράνομο στοίχημα σε κατάστημα στη Φλώρινα

Παράνομο στοίχημα σε κατάστημα στη Φλώρινα

Ο καταστηματάρχης παρακρατούσε μέρος από τα κερδισμένα ποσά ως «μίζα», αλλά και από τα... χαμένα, αφού στοιχημάτιζε μόνο ένα μέρος από αυτά

Παράνομο στοίχημα σε κατάστημα στη Φλώρινα
Σε «ναό» του παράνομου στοιχήματος είχε μετατρέψει το κατάστημά του στη Φλώρινα ένας 42χρονος, ο οποίος εισέπραττε από τους πελάτες του διάφορα χρηματικά ποσά για να ποντάρει σε διαδικτυακή εταιρεία στοιχηματισμού. Ο καταστηματάρχης παρακρατούσε μέρος από τα κερδισμένα ποσά ως «μίζα», αλλά και από τα... χαμένα, αφού στοιχημάτιζε μόνο ένα μέρος από αυτά!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη άλλων εννέα Ελλήνων οι οποίοι του είχαν δώσει χρήματα για το παράνομο στοίχημα. Σε βάρος τους  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλος ένας 28χρονος και μία 44χρονη γυναίκα, ενώ  στο παράνομο πρακτορείο κατασχέθηκαν ο φορητός υπολογιστής μέσω του οποίου γινόταν ο στοιχηματισμός, 660 ευρώ και ένα φύλλο χαρτιού στο οποίο αναγράφονταν τα ποσά που στοιχημάτιζαν οι θαμώνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης