Τον φιλοξένησε και του έκλεψε τη βέρα!

Τον φιλοξένησε και του έκλεψε τη βέρα!

Μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, έβαλε στην τσέπη του την χρυσή βέρα του ηλικιωμένου οικοδεσπότη και έτρεξε αμέσως να την πουλήσει σε ένα ενεχυροδανειστήριο

Τον φιλοξένησε και του έκλεψε τη βέρα!
Ο Ξένιος Δίας προέβλεπε την υποχρέωση του οικοδεσπότη να φιλοξενεί με τιμή τον επισκέπτη, αλλά και τον φιλοξενούμενο να ανταποκρίνεται με σεβασμό απέναντί του. Αυτά, ούτε… ακουστά δεν τα είχε ένας 43χρονος Έλληνας στο Βόλο!

Ο συγκεκριμένος φιλοξενήθηκε από έναν φίλο του στο σπίτι του 86χρονου πατέρα του, αλλά φάνηκε πως είχε το μυαλό του στην κλοπή. Μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, έβαλε στην τσέπη του την χρυσή βέρα του ηλικιωμένου οικοδεσπότη και έτρεξε αμέσως να την πουλήσει σε ένα ενεχυροδανειστήριο!

Όταν ο 86χρονος είπε στο γιο του ότι χάθηκε η βέρα, εκείνος ζήτησε τη βοήθεια της Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα ενεχυροδανειστήρια, βρήκαν την κλεμμένη βέρα που απέδωσαν στον κάτοχό της και έμαθαν τα στοιχεία ταυτότητας αυτού που την είχε πουλήσει. Το αυτόφωρο είχε περάσει και ο 43χρονος «φίλος» δεν συνελήφθη, αλλά βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης