Ξέφρενη καταδίωξη για ένα... κλομπ στην Πάτρα

Ξέφρενη καταδίωξη για ένα... κλομπ στην Πάτρα

Τελικά  κατάφεραν να συλλάβουν δυο άτομα ηλικίας 42 και 24 χρόνων, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι το είχαν για αυτοάμυνα

Ξέφρενη καταδίωξη για ένα... κλομπ στην Πάτρα
«Ξεψαχνίζουν» για τα καλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις παράνομες δραστηριότητες δυο Ελλήνων που συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στη νέα εθνική οδό Πύργου- Πατρών, αφού πρώτα έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών άλλων οχημάτων.

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν κάνει σήμα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες να σταματήσει για έλεγχο στη διασταύρωση Σταφιδοκάμπου. Ο οδηγός έκοψε ταχύτητα και σταμάτησε, αλλά πάτησε γκάζι όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί και διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς, περνώντας από κόκκινους σηματοδότες με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενα αυτοκίνητα!

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μετά από λίγο εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Λάππα και στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα συμπαγές κλομπ μήκους 0,83 εκατοστών από δέρμα βοδιού! Οι δυνάμεις που αναζητούσαν τους επιβάτες του, κατάφεραν να συλλάβουν δυο από αυτούς ηλικίας 42 και 24 χρόνων, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι το είχαν για αυτοάμυνα και ότι απέφυγαν το μπλόκο για να μη συλληφθούν για παράνομη οπλοκατοχή! 

Κλείσιμο
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κάτι κρύβουν και η προανάκριση ερευνά αν είναι μέλη σπείρας «νονών» ή ληστών. Στο μεταξύ, οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ ο οδηγός του οχήματος που διέφυγε αναζητείται,
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης