Ζευγάρι άρπαζε κινητά από τουρίστριες στο Λαγανά

Ζευγάρι άρπαζε κινητά από τουρίστριες στο Λαγανά

Το ζευγάρι έβαλε στο στόχαστρο νεαρές κυρίως κοπέλες υπό την επήρεια αλκοόλ

Ζευγάρι άρπαζε κινητά από τουρίστριες στο Λαγανά
Κουβέντα σε νεαρές τουρίστριες που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ στην παραλία του Λαγανά, έπιανε ένα ζευγάρι με σκοπό να αρπάξει τα ακριβά κινητά τους! Μετά από δυο κλοπές, η γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και συνελήφθη, αλλά ο συνεργός της πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Η 32χρονη Αλβανίδα και ο αγνώστων στοιχείων άνδρας που αναζητείται κατάφεραν να απασχολήσουν δυο νεαρές Βρετανίδες ηλικίας 18 και 19 χρόνων και να «βουτήξουν» τα κινητά τους αξίας 700 ευρώ το καθένα! Όταν οι αλλοδαπές αντιλήφθηκαν τις κλοπές, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς που εντόπισαν άμεσα την 32χρονη και την συνέλαβαν.

Ωστόσο, η Αλβανίδα δεν είχε πάνω της κάποιο από τα δυο κινητά, τα οποία προφανώς πήρε ο συνεργός της, οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια που ερευνά αν το ζευγάρι έχει ξαφρίσει και άλλες ανυποψίαστες τουρίστριες στην περιοχή. Στο μεταξύ, η οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενη για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης