Πρέβεζα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τσάκωσε διαρρήκτη

Πρέβεζα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τσάκωσε διαρρήκτη

Ο αστυνομικός περνούσε με το μοτοποδήλατό του όταν είδε τους νεαρούς δράστες να βγαίνουν τρέχοντας από το σπίτι ενός 76χρονου κρατώντας κοσμήματα που είχαν κλέψει

Πρέβεζα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τσάκωσε διαρρήκτη
Η ευσυνειδησία ενός αστυνομικού που υπηρετεί σε υπηρεσία της Πρέβεζας άνοιξε το δρόμο για την εξάρθρωση μιας σπείρας τριών τσιγγάνων διαρρηκτών καθώς, αν και βρισκόταν σε ρεπό, κατάφερε να συλλάβει έναν από τους δράστες που είδε να τρυπώνουν σε ένα σπίτι στην κοινότητα του Παντοκράτορα.

Ο αστυνομικός περνούσε με το μοτοποδήλατό του όταν είδε τους νεαρούς δράστες να βγαίνουν τρέχοντας από το σπίτι ενός 76χρονου κοντά στην υποθαλάσσια ζεύξη Πρέβεζας- Ακτίου, του οποίου είχαν παραβιάσει την πόρτα. Στα χέρια τους κρατούσαν τα κοσμήματα που είχαν κλέψει κι έτσι ο εκπρόσωπος του νόμου δεν δίστασε να καταδιώξει έναν από αυτούς.

Ο 17χρονος τσιγγάνος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον διώκτη του που τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του. Στην προανάκριση στην Ασφάλεια, αποκάλυψε τα στοιχεία των δυο συνεργών του ηλικίας 17 και 21 χρόνων που συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με τον 42χρονο πατέρα ενός εκ των δύο ανήλικων, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι τρεις νεαροί έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης