Θύελλα από την ανάρτηση Τζήμερου για τον Φύσσα

Θύελλα από την ανάρτηση Τζήμερου για τον Φύσσα

Αποκάλεσε τον αδικοχαμένο μουσικό «φασισταρά» σε σημερινή ανάρτησή του στο Facebook - «Αυτοταπεινώνεται και εξευτελίζεται», λένε οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα

 Θύελλα από την ανάρτηση Τζήμερου για τον Φύσσα
Σφοδρή είναι η  αντίδραση της οικογένειας του Π.Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά, στα όσα ανέφερε ο Θ. Τζήμερος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας τον αδικοχαμένο μουσικό «φασισταρά».

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης», έγραψε ο κ. Τζήμερος στο Facebook.
Κλείσιμο

«Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι», συμπλήρωσε ο ίδιος σε άλλη ανάρτηση.

Απαντώντας στον κ. Τζήμερο, οι δικηγόροι της οικογένειας του Π. Φύσσα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: 

«Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια. Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. 

Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου».

Θύελλα αντιδράσεων σε Facebook και Twitter


H ανάρτηση του κ.Τζήμερου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στη σελίδα του στο Facebook όπου δημοσίευσε το προκλητικό σχόλιό του, όσο και στο Twitter.

Πάνω από 100 χρήστες του Facebook σχολίασαν (στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά) την επίθεση του κ. Τζήμερου εναντίον της μνήμης του Π. Φύσσα. «Είσαι τόσο χυδαίος, που εκφράζεσαι με ντροπιαστικό λόγο απέναντι σε νεκρούς. Είσαι τόσο γελοίος, μαζί και οι οπαδοί σου, που δεν δείχνεις ελάχιστο σεβασμό απέναντι σε μία γυναίκα που έχασε το παιδί της», έγραψε ένας εξοργισμένος χρήστης κάτω από τη δημοσίευση.

«Οι απόψεις σου εκφράζουν μια μικρή αλλά ηλίθια και συνάμα επικίνδυνη μερίδα Ελλήνων, τους λιγοστούς ψηφοφόρους σου δηλαδή», τόνισε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος ανέφερε: «Δυστυχώς ο χωριατισμός της νεο-βουλής χτύπησε κι εσένα Θάνο. Μίλησες απαξιωτικά για ένα άνθρωπο με αλληλλέγγυα δράση που βοήθησε πολύ κόσμο».

«Να υποθέσω οτι ηθική σου σοκάρεται όταν ακούς βρισιές αλλά δε σοκάρεται όταν βλέπεις τη μάνα να βλέπει ελεύθερο το δολοφόνο. Γεια σου ρε δημοκράτη», έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Facebook. «Είσαι το παράδειγμα για το πόσο ποταπός (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) μπορεί να γίνει κανείς. Και που σου γράφω, λερώνομαι», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Δείτε παρακάτω μερικές από τα οργισμένα μηνύματα στο Twitter με αποδέκτη τον κ.Τζήμερο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης