Τους έδωσε χρήματα και της έκλεψαν τα χρυσαφικά

Τους έδωσε χρήματα και της έκλεψαν τα χρυσαφικά

Δυο φορές θύμα έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, από το ίδιο ζευγάρι που έχει εξαπατήσει αρκετούς στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου παριστάνοντας τους ασφαλιστές

Τους έδωσε χρήματα και της έκλεψαν τα χρυσαφικά
Δυο φορές θύμα έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, από το ίδιο ζευγάρι που έχει εξαπατήσει αρκετούς στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου παριστάνοντας τους ασφαλιστές. Τελικά, εκτός από απατεώνες, ο άγνωστος άνδρας και η γυναίκα που τον συνοδεύει αποδείχθηκε ότι είναι και κοινοί κλέφτες.

Οι δυο τους επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο πλησίασαν την 74χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε και η γυναίκα συστήθηκε ως υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας και γνωστή του γιου της. Την έπεισε ότι το παιδί της μπορούσε να εισπράξει μέσω τράπεζας 3.000 ευρώ, αν η ίδια συμπλήρωνε κάποια έγγραφα και πλήρωνε 350 ευρώ ως εγγύηση και η ηλικιωμένη επιβιβάστηκε στο όχημά τους για να την πάνε στο σπίτι της.

Εκεί, τους έδωσε τελικά 400 ευρώ αλλά, στο διάστημα που η 74χρονη έψαχνε τα χρήματα, το ζευγάρι ξετρύπωσε τα χρυσαφικά της, τα οποία άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί! Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την απάτη και την κλοπή στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, η περιγραφή των οποίων ταιριάζει με των δραστών άλλων παρόμοιων περιστατικών απάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης