Αλβανός «έκλεινε» την πώληση ναρκωτικών μέσα από το κελί του!

Αλβανός «έκλεινε» την πώληση ναρκωτικών μέσα από το κελί του!

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 31χρονο Έλληνα σε περιοχή της Χαλκιδικής και έκαναν έρευνα σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε

 Αλβανός «έκλεινε» την πώληση ναρκωτικών μέσα από το κελί του!
Μπορεί να βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, αλλά αυτό δεν εμπόδιζε έναν 33χρονο Αλβανό να οργανώνει το αλισβερίσι για την διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών και να εξασφαλίζει αγοραστές στους συνεργούς του που εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι!

Η δράση του φυλακισμένου αλλοδαπού αποκαλύφθηκε όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου συνέλαβαν έναν 31χρονο Έλληνα σε περιοχή της Χαλκιδικής και έκαναν έρευνα σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε. Εκεί, βρήκαν δυο συσκευασίες με 278 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ο ίδιος ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε μετά από τηλεφωνική συνεννόησή του με τον κρατούμενο Αλβανό! 

Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ένα χασισόδεντρο που ο νεαρός καλλιεργούσε σε γλάστρα, μια ζυγαριά ακριβείας και 35 συσκευασίες για τα ναρκωτικά. Ο 31χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για διακίνηση, αγορά, κατοχή και καλλιέργεια εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ δικογραφία για διακίνηση σχηματίστηκε και σε βάρος του 33χρονου Αλβανού.

Κλείσιμο
*** Μια «ορφανή» χασισοφυτεία εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας σε μια περιφραγμένη έκταση στην περιοχή «Άνω Μεριά Κερασιά», αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε για να πέσει στην ενέδρα που έστησαν. Έτσι, ξερίζωσαν τα 47 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,30 μέτρου και ένα μεταλλικό μπρίκι που είχε μέσα 3,3 γραμμάρια αποσπασμάτων κάνναβης, το οποίο έστειλαν για ανάλυση DNA και δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης