Λέσβος: «Λουκέτο» σε ξενοδοχείο που θα γινόταν κέντρο διαμονής μεταναστών

Λέσβος: «Λουκέτο» σε ξενοδοχείο που θα γινόταν κέντρο διαμονής μεταναστών

Κλιμάκιο της περιφερειακής υπηρεσίας τουρισμού βορείου Αιγαίου με τη συνδρομή αστυνομικών «σφράγισε» το ξενοδοχείο «Ελπίς»

Λέσβος: «Λουκέτο» σε ξενοδοχείο που θα γινόταν κέντρο διαμονής μεταναστών
Στη σφράγιση του ξενοδοχείου «Ελπίς» στην τουριστική παραλία της Εφταλούς στο Μόλυβο (Μήθυμνα) προέβη το πρωί της Δευτέρας κλιμάκιο της περιφερειακής υπηρεσίας τουρισμού βορείου Αιγαίου με τη συνδρομή αστυνομικών. 

Το ξενοδοχείο που παρέμενε επί χρόνια κλειστό είχε ενοικιαστεί και επισκευαστεί από οικογένεια Άγγλων που ζει στο Μόλυβο μέσω χορηγιών από τη Δυτική Ευρώπη και σχεδιαζόταν να λειτουργήσει ως «παραλιακό καταφύγιο για τους πρόσφυγες» με την επωνυμία «Hope Centre».

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις από τη μία μεταξύ μελών της οικογένειας των Άγγλων και υποστηρικτών τους, κυρίως μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και από την άλλη πολιτών και επιχειρηματιών από το Μόλυβο, που αντιδρούσαν στην εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών σφράγισης του ξενοδοχείου είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν περισσότερα από 150 άτομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης