«Μαϊμού» συντηρητές έκλεψαν μηχάνημα το νοσοκομείο της Βέροιας

«Μαϊμού» συντηρητές έκλεψαν μηχάνημα το νοσοκομείο της Βέροιας

Κατάφεραν να φύγουν από το Μικροβιολογικό εργαστήριο, παίρνοντας μαζί τους έναν πανάκριβο αναλυτή ορμονών!

«Μαϊμού» συντηρητές έκλεψαν μηχάνημα το νοσοκομείο της Βέροιας
Θράσος χωρίς προηγούμενο είχαν οι άγνωστοι που μπήκαν σαν κύριοι στο νοσοκομείο της Βέροιας παριστάνοντας τους υπαλλήλους εταιρείας που είχε αναλάβει τη συντήρηση των ιατρικών μηχανημάτων και κατάφεραν να φύγουν από το Μικροβιολογικό εργαστήριο παίρνοντας μαζί τους έναν πανάκριβο αναλυτή ορμονών!

Η απίστευτη κλοπή έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, αλλά επιβεβαιώθηκε μόλις την Παρασκευή! Κι αυτό, γιατί οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν φαντάστηκαν ότι οι «συντηρητές» ήταν κοινοί κλέφτες και περίμεναν την εταιρεία να... αντικαταστήσει το  μηχάνημα! Όταν, όμως, πέρασαν οι μέρες χωρίς να αντικατασταθεί, επικοινώνησαν με την αρμόδια εταιρεία και πληροφορήθηκαν εμβρόντητοι ότι ουδέποτε έστειλε συντηρητές να παραλάβουν τον αναλυτή!

Η διοίκηση του νοσοκομείου ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήραν καταθέσεις από όσους είχαν έρθει σε επαφή με τους συντηρητές «μαϊμού» και έδωσαν την περιγραφή τους. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους και την επιστροφή του μηχανήματος, το οποίο δεν ανήκει στο νοσοκομείο αλλά στην εταιρεία που το έχει παραχωρήσει με σύμβαση, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης