Με φορτηγό ξήλωσαν τα καλώδια από κτήμα

Με φορτηγό ξήλωσαν τα καλώδια από κτήμα

Οι δράστες είχαν δέσει τα καλώδια στο Ι.Χ. φορτηγό τους και, τραβώντας με ταχύτητα, κατάφεραν να τα ξεκολλήσουν προκαλώντας σημαντικές φθορές ύψους 1.000 ευρώ στην εγκατάσταση

Με φορτηγό ξήλωσαν τα καλώδια από κτήμα
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο 43χρονος ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος σε περιοχή της Χαλκιδικής να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους «κυνηγούς» χαλκού που βάλθηκαν να ξηλώσουν τα καλώδια της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Οι δράστες είχαν δέσει τα καλώδια στο Ι.Χ. φορτηγό τους και, τραβώντας με ταχύτητα, κατάφεραν να τα ξεκολλήσουν προκαλώντας σημαντικές φθορές ύψους 1.000 ευρώ στην εγκατάσταση! Δεν πρόλαβαν, όμως, να τα πάρουν μαζί τους, γιατί εμφανίστηκε αλλόφρων ο ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, ο 43χρονος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού και οι αστυνομικοί του τμήματος Κασσάνδρειας δεν άργησαν να ανακαλύψουν τα στοιχεία του 26χρονου ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του και σε βάρος ενός άγνωστου ακόμη συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης