Πέλλα: Δεν υπήρχε παράβαση που να μην είχε κάνει!

Πέλλα: Δεν υπήρχε παράβαση που να μην είχε κάνει!

Η ογκώδης δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 50χρονου περιλαμβάνει κατηγορίες για κλοπή, λαθρεμπορία, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και του νόμου περί προστασίας της άγριας ζωής!

Πέλλα: Δεν υπήρχε παράβαση που να μην είχε κάνει!
Δεν προλάβαιναν να καταγράφουν… παρανομίες οι άνδρες της Ασφαλείας Γιαννιτσών που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 50χρονου στην Πέλλα, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί! Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν ότι κρατούσε ένα… γεράκι φυλακισμένο σε κλουβί!

Κατ’ αρχήν, στην αυλή του σπιτιού του 50χρονου βρέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από την 28χρονη ιδιοκτήτριά του. Μπαίνοντας μέσα στο κτίριο, οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα μικρό «βουνό» από 500 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Έκπληκτοι, οι άνδρες της Ασφάλειας αντίκρισαν το άτυχο αρπακτικό που ο δράστης είχε κλείσει σε ένα μεταλλικό κλουβί και κάλεσαν αρμόδιο υπάλληλο του δήμου Πέλλας να το παραλάβει για να το παραδώσει σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων. Η έρευνα είχε και συνέχεια, καθώς στην αυλή εντοπίστηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο ένοικος, ενώ σε ένα από τα δωμάτια βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο με 23 φυσίγγια χωρίς άδεια κατοχής!

Η ογκώδης δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 50χρονου και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, περιλαμβάνει κατηγορίες για κλοπή, λαθρεμπορία, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και του νόμου περί προστασίας της άγριας ζωής!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης