Κατερίνη: Έκλεβε κούτες με τσιγάρα από τα οχήματα μεταφοράς

Κατερίνη: Έκλεβε κούτες με τσιγάρα από τα οχήματα μεταφοράς

Ο 38χρονος εντόπιζε από τον Αύγουστο του 2015 τα Ι.Χ. αυτοκίνητα καταστηματαρχών της περιοχής που μετέφεραν κούτες με τσιγάρα, τα ακολουθούσε και, όταν οι οδηγοί τους σταματούσαν για να κάνουν παράδοση, άρπαζε από μέσα τα υπόλοιπα εμπορεύματα

Κατερίνη: Έκλεβε κούτες με τσιγάρα από τα οχήματα μεταφοράς
Σύστημα είχε κάνει τις διαρρήξεις οχημάτων που μετέφεραν εμπορεύματα για λογαριασμό εταιρειών τσιγάρων σε περιοχές της Κατερίνης, ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος έκλεβε τις κούτες με τα είδη για να τις... πουλήσει! Μάλιστα, τους τελευταίους δέκα μήνες είχε διαπράξει οκτώ παρόμοιες κλοπές.

Ο 38χρονος εντόπιζε από τον Αύγουστο του 2015 τα Ι.Χ. αυτοκίνητα καταστηματαρχών της περιοχής που μετέφεραν κούτες με τσιγάρα, τα ακολουθούσε και, όταν οι οδηγοί τους σταματούσαν για να κάνουν παράδοση, άρπαζε από μέσα τα υπόλοιπα εμπορεύματα! Από τις οκτώ κλοπές που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, υπολογίζεται ότι άρπαξε  καπνικά είδη αξίας περίπου 5.300 ευρώ.

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, φέρεται ότι πούλησε τα κλεμμένα εμπορεύματα σε άγνωστα άτομα τα οποία αναζητούνται. Παράλληλα, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Ο 38χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης