Πάτρα: Τσιγγάνες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν

Πάτρα: Τσιγγάνες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν

Η μια την άρπαξε πισώπλατα και τράβηξε τα χέρια πίσω από την πλάτη της, ενώ η άλλη άρπαζε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και ταυτόχρονα έψαχνε τις τσέπες και την τσάντα της αναζητώντας χρήματα ή άλλα τιμαλφή

Πάτρα: Τσιγγάνες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν
Όλο και περισσότερη βία χρησιμοποιούν οι τσιγγάνες λησταρχίνες που στοχοποιούν ηλικιωμένες γυναίκες στις νότιες και ανατολικές συνοικίες της Πάτρας και τους επιτίθενται για να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο έχουν μαζί τους. Μια 65χρονη έζησε στιγμές πρωτοφανούς αγριότητας στα χέρια δυο γυναικών οι οποίες τελικά συνελήφθησαν.

Η 65χρονη περπατούσε ανυποψίαστη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι εργατικές κατοικίες Ιτεών, όταν ξαφνικά της επιτέθηκαν δύο γυναίκες που την ακολούθησαν χωρίς να τις αντιληφθεί. Η μια την άρπαξε πισώπλατα και τράβηξε τα χέρια πίσω από την πλάτη της, ενώ η άλλη άρπαζε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και ταυτόχρονα έψαχνε τις τσέπες και την τσάντα της αναζητώντας χρήματα ή άλλα τιμαλφή!

Και ενώ το θύμα τους ούρλιαζε καλώντας σε βοήθεια, οι τσιγγάνες το έβαλαν στα πόδια προσπαθώντας να εξαφανιστούν στα γύρω στενά. Όμως, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση αστυνομικών που βρίσκονταν κοντά, συνελήφθη η 18χρονη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενη για ληστεία, ενώ η 38χρονη συνεργός της που ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης