Ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα μόλις είδε ξανά τον Ρουπακιά στο δικαστήριο

Ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα μόλις είδε ξανά τον Ρουπακιά στο δικαστήριο

«Μη σώσεις πανάθεμά σε...  Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας , μας υποχρεώνεται να σας βλέπουμε . Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα», φώναξε μόλις αντίκρισε τον δολοφόνο του γιου της 

Ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα μόλις είδε ξανά τον Ρουπακιά στο δικαστήριο
Ξέσπασε για μια ακόμη φορά η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, όταν είδε τον Γιώργο Ρούπακια, καθ ομολογία του δολοφόνο του γιού της, να κάθεται ξανά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ρουπακιάς κάθισε σήμερα για πρώτη φορά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μετά την αποφυλάκιση του λόγω της λήξης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης.  Την αυτοπρόσωπη παρουσία του κατηγορουμένου στη δίκη, διέταξε το δικαστήριο με απόφασή του, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα που είχαν υποβάλλει συνήγοροι πολιτικής αγωγής.

Βλέποντας τον Γ. Ρουπακιά να μπαίνει στη δικαστική αίθουσα από την πλαϊνή αίθουσα συνοδεία αστυνομικών, η μητέρα του Παύλου Φύσσα δεν άντεξε και φώναξε: «Μη σώσεις πανάθεμά σε...  Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας , μας υποχρεώνεται να σας βλέπουμε . Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα».

Κλείσιμο
«Στο λαγούμι σου καθίκι, στο λαγούμι σου» φώναξε ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος δεν έριξε ούτε μια ματιά στους συγγενείς του άτυχου μουσικού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς στις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου δεν παρακολουθούσε τη διαδικασία αλλά είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι του όπου βρίσκεται σε περιορισμό. Την ίδια τακτική άλλωστε ακολουθούν και οι συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους, με αποτέλεσμα κατά την τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο εδώλιο καθόταν ένας μόνο από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ωστόσο και μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αυτοπρόσωπη εμφάνιση των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι κατηγορούμενοι υποχρεώθηκαν να παραστούν στη δίκη.

Έτσι, στο δικαστήριο σήμερα βρίσκονται συνολικά 17 κατηγορούμενοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης