Κοπέλα εξαπάτησε πέντε ιερείς στην Καλαμάτα!

Κοπέλα εξαπάτησε πέντε ιερείς στην Καλαμάτα!

Μια 29χρονη Ελληνίδα, τηλεφωνούσε σε ιερείς εκκλησιών της Καλαμάτας και τους δήλωνε ότι έπρεπε να καταβάλλουν εγγύηση για να εισπράξουν τα υποτιθέμενα χρήματα

Κοπέλα εξαπάτησε πέντε ιερείς στην Καλαμάτα!
«Άρωμα» γυναίκας είχαν οι απάτες που είχαν γίνει από τις 8 ως τις 24 Απριλίου στην Καλαμάτα, σε βάρος πέντε κληρικών οι οποίοι πίστεψαν ότι δικαιούνταν επιστροφή κρατήσεων από την Πρόνοια! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυριζόταν η άγνωστη υπάλληλος που τους τηλεφωνούσε.

Όπως αποδείχθηκε, πίσω από τα πέντε περιστατικά που εξιχνιάστηκαν κρυβόταν μια 29χρονη Ελληνίδα, η οποία τηλεφωνούσε σε ιερείς εκκλησιών της Καλαμάτας και τους δήλωνε ότι έπρεπε να καταβάλλουν εγγύηση για να εισπράξουν τα υποτιθέμενα χρήματα ή προφασιζόταν ότι είχε άμεση ανάγκη από οικονομική βοήθεια και τους ζητούσε να την βοηθήσουν.

Με τις μεθόδους αυτές εξαπάτησε τρεις ιερωμένους, ενώ άλλοι δυο δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα. Σε βάρος της 29χρονης απατεώνισσας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξιχνιάσει και άλλα παρόμοια περιστατικά και να εξακριβώσει αν η νεαρή γυναίκα είχε και συνεργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης