Ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους Έλληνες της Αυστραλίας

Ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους Έλληνες της Αυστραλίας

Αν είστε Έλληνας και η Αυστραλία είναι η χώρα που ζείτε ή πρόκειται να ζήσετε, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο www.GreeksOfAus.com.

Ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους Έλληνες της Αυστραλίας
Εδώ θα ανακαλύψετε έναν διαδικτυακό κατάλογο επιχειρήσεων με έδρα την Αυστραλία και κοινόστοιχείο την ελληνικότητα, ο οποίος προέκυψε κυρίως από την ανάγκη των Ελλήνων που ζουν στην Αυστραλία, να απευθύνονται σε επιχειρήσεις που «μιλούν»την ελληνική γλώσσα. 

Η ιδέα του GreeksOfAus γεννήθηκε από έναν Έλληνα που μετανάστευσε πρόσφατα με την οικογένειά του στην Αυστραλία, ο οποίος κατά το πρώτο διάστημα της προσαρμογής του εκεί, συνάντησε δυσκολίες στο να επικοινωνήσει στα αγγλικά.

Πόσο εύκολο είναι να περιγράψεις τη βλάβη του αυτοκινήτου σου ήτο πρόβλημα υγείας σου σε έναν γιατρό, μιλώντας στα αγγλικά; Καθημερινά θέματα που όταν μπορείς να τα συζητήσεις με έναν επαγγελματία που μιλά την μητρική σου γλώσσα, φαίνονται πολύ πιο εύκολα. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι τόσοι πολλοί που καλύπτουν ίσως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, προφανώς η ανάγκη μπορεί να ικανοποιηθεί, αρκεί να μπορείς να εντοπίσεις τον επαγγελματία που αναζητάς. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το GreeksOfAus.

Κλείσιμο
Γι’ αυτό άλλωστε τοGreeksOfAus κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις! Η ιδέα βρήκε θερμή ανταπόκριση καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προστίθενται καθημερινά στον online κατάλογο ενώ η επισκεψιμότητα, από την έναρξη της λειτουργίας του στις 10 Μαΐου 2016, έχει μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία, καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα τίποτε αντίστοιχο που να καλύπτει τη συγκεκριμένη αναγκαιότητα.  Άλλωστε, το GreeksOfAus έρχεται να καλύψει την ανάγκη τουλάχιστον 1.000.000 Ελλήνων που ζουν στην Αυστραλία.

Το GreeksOfAus περιλαμβάνει επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων ή επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται Έλληνες και διαθέτει, επίσης, επιλογή Μικρών Αγγελιών για όσους αναζητούν ή προσφέρουν εργασία. 


Το GreeksOfAusαπευθύνεται:

- Σε Έλληνες που πρόκειται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, οι οποίοι λόγω της δυσκολίας τους να επικοινωνήσουν στην αγγλική γλώσσα μπορούν να εντοπίσουν τον Έλληνα επαγγελματία που χρειάζονται και να μιλήσουν στη μητρική τους γλώσσα, κάνοντας την προσαρμογή τους στη νέα χώρα αρκετά πιο ομαλή.
- Σε Έλληνες που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Αυστραλία και συναντούν δυσκολίες στη χρήση της αγγλικής γλώσσας γιατί ακόμη δεν την μιλούν απταίστως και συζητώντας με τον επαγγελματία στην ελληνική γλώσσα διευκολύνει τη συνεννόηση.
- Σε ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στις εξαγωγές και αναζητούν εκπροσώπους στην Αυστραλία.
- Σε όλους όσους θέλουν να δημοσιεύσουν μία αγγελία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή θέλουν να αναζητήσουν νέα εργασία.

Το  GreeksOfAus γίνεται ο σύμμαχος του Ελληνισμού της Αυστραλίας, αποτελώντας ένα πολύτιμο μέσο  που έχει σχεδιαστεί με προσοχή, διαθέτει πληρότητα, είναι εύχρηστο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Δεν έχετε πάρα να το ανακαλύψετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης