Κυπαρισσία: Κλεμμένη νταλίκα «μπούκαρε» σε σπίτι!

Κυπαρισσία: Κλεμμένη νταλίκα «μπούκαρε» σε σπίτι!

Το βαρύ όχημα ξέφυγε από τους επίδοξους κλέφτες και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του

Κυπαρισσία: Κλεμμένη νταλίκα «μπούκαρε» σε σπίτι!
Όχι μόνο δεν κατάφεραν να κλέψουν την τεραστίων διαστάσεων νταλίκα που έβαλαν στο μάτι, αλλά έγιναν και αιτία μεγάλων καταστροφών οι άγνωστοι δράστες σε μια γειτονιά της Κυπαρισσίας! Το βαρύ όχημα τους ξέφυγε και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά τους, καταλήγοντας σε ένα... σπίτι!



Μόνο από τύχη δεν υπήρξαν θύματα μέσα στη νύχτα, από την... ατζαμοσύνη των δραστών που επιχείρησαν να κλέψουν έναν σταθμευμένο τράκτορα μαζί με το φορτωμένο με σίδερα επικαθήμενο. Φαίνεται πως δεν γνώριζαν τι να κάνουν για να βάλουν μπροστά τη μηχανή, καθώς κύλησαν το βαρύ όχημα στο δρόμο για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Κλείσιμο


Όμως, έχασαν τον έλεγχο και η νταλίκα κύλησε στον κατηφορικό δρόμο όπου παρέσυρε διαδοχικά τουλάχιστον τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα προξενώντας τους ζημιές, χτύπησε με ορμή την κολώνα του μπαλκονιού ενός σπιτιού την οποία γκρέμισε και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της στον τοίχο του διπλανού σπιτιού! Φυσικά, οι δράστες έγιναν καπνός πριν βγουν από τα σπίτια τους αναστατωμένοι οι κάτοικοι της περιοχής!

Πηγή φωτογραφιών: Tharrosnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης