Ζάκυνθος: Σύλληψη 59χρονου για πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια σε βάρος 13χρονης

Ζάκυνθος: Σύλληψη 59χρονου για πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια σε βάρος 13χρονης

Όλα ήρθαν στο φως όταν η 13χρονη αλλοδαπή, κατήγγειλε τον 59χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά - Ο 24χρονος γιος του, φέρεται να διακινούσε μαζί του κοκαΐνη

Ζάκυνθος: Σύλληψη 59χρονου για πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια σε βάρος 13χρονης
Μια υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου συγκλονίζει το Λαγανά της Ζακύνθου, όπου συνελήφθη με επιχείρηση ένας 59χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μιας 13χρονης αλλοδαπής και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Ακόμη, συνελήφθη ο 24χρονος γιος του, που φέρεται να διακινούσε μαζί του κοκαΐνη!

Το ανήλικο κοριτσάκι κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι, εδώ και ένα χρόνο, ο 59χρονος Έλληνας ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της και την υποχρέωνε να «πρωταγωνιστεί» σε πορνογραφικά βίντεο που τραβούσε με το κινητό του. Πράγματι, το επίμαχο υλικό με την 13χρονη βρέθηκε στο κινητό όταν συνελήφθη ο δράστης.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου κατοικεί ο 59χρονος μαζί με τον γιο του, βρέθηκαν 33 «φιξάκια» με υπολείμματα κοκαΐνης, μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου, άλλη μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, ένας φορητός υπολογιστής και άλλα τέσσερα κινητά που εξετάζονται, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα αεροβόλο πιστόλι και σεξουαλικά βοηθήματα! 
Κλείσιμο

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που άσκησε  σε βάρος του 59χρονου δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και στον 24χρονο γιο του για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης