Ζευγάρι Γερμανών νοίκιασε αυτοκίνητο και δεν το επέστρεψε ποτέ!

Ζευγάρι Γερμανών νοίκιασε αυτοκίνητο και δεν το επέστρεψε ποτέ!

Το όχημα δεν έχει βρεθεί ακόμη και τα στοιχεία κυκλοφορίας του καταχωρήθηκαν στον σχετικό διεθνή κατάλογο υπεξαιρεθέντων και κλαπέντων οχημάτων

Ζευγάρι Γερμανών νοίκιασε αυτοκίνητο και δεν το επέστρεψε ποτέ!
Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ζευγαριού Γερμανών που νοίκιασαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από ένα γραφείο ενοικιάσεως στην Ηγουμενίτσα, αλλά… «ξέχασαν» να το επιστρέψουν! Όμως, το όχημα δεν έχει βρεθεί ακόμη και τα στοιχεία κυκλοφορίας του καταχωρήθηκαν στον σχετικό διεθνή κατάλογο υπεξαιρεθέντων και κλαπέντων οχημάτων.

Οι δυο Γερμανοί, ένας 33χρονος και μία 28χρονη, είχαν παραλάβει το αυτοκίνητο στις 29 Οκτωβρίου του 2015, αλλά το παρακράτησαν χωρίς να απαντήσουν στις επίμονες κλήσεις της 35χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρησης που αναγκάστηκε να υποβάλλει μήνυση στην Ασφάλεια. Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία των δύο αλλοδαπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υπεξαίρεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ένας 60χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Περιφερειακή οδό της πόλης και διαπιστώθηκε ότι για το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε δηλωθεί υπεξαίρεση στο αστυνομικό τμήμα Γουμένισσας στο Κιλκίς, στις 13 Μαΐου. Το όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης