Εκκληση από τον αδερφό του 14χρονου να μιλήσει όποιος ξέρει

Εκκληση από τον αδερφό του 14χρονου να μιλήσει όποιος ξέρει

«Οποιος γνωρίζει κάτι για το θάνατο του αδερφού μου παρακαλώ να έρθει να το καταθέσει στην αστυνομία για να μάθουμε τι έγινε εκείνη τη νύχτα», λέει ο Θανάσης Νάτσος

Εκκληση από τον αδερφό του 14χρονου να μιλήσει όποιος ξέρει
Εκκληση για βοήθεια σε όποιους γνωρίζουν κάτι για τη μοιραία νύχτα που έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος του αδερφός κάνει μέσω του protothema.gr ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Νάτσου Θανάσης. 

«Οποιος γνωρίζει κάτι για το θάνατο του αδερφού μου παρακαλώ να έρθει να το καταθέσει στην αστυνομία για να μάθουμε τι έγινε εκείνη τη νύχτα. Εμείς δεν είχαμε εχθρούς και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να υποψιαστούμε κάποιον. Θέλουμε να μάθουμε ποιος ήταν αυτός που είχε τέτοιο μίσος και μας έκανε αυτό το κακό στην οικογένεια μας». 

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Τάσου είπε επίσης πως ήταν μαζί με του στη συναυλία μέχρι τις 12 και τέταρτο τα μεσάνυχτα. Είμασταν μαζί στο χώρο της συναυλίας μέχρι τις δώδεκα και τέταρτο.

Κλείσιμο
Μετά έφυγε από δίπλα μου χωρίς να πει κάτι. Οταν άργησε να γυρίσει εκεί που ήμουν και ξεκίνησα να τον ψάχνω ενώ το είπα και στην οικογένειας μου. Πολύ αργότερα μας ειδοποίησαν για το θάνατό του». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης