Μεγάλη χασισοφυτεία σε βουνό της Φωκίδας

Μεγάλη χασισοφυτεία σε βουνό της Φωκίδας

Οι αρχές εντόπισαν 28 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε ο 56χρονος στην αυλή της κατοικίας του και άλλα 38 χασισόδεντρα που είχε φυτέψει σε απόμερο σημείο μακριά από το σπίτι

Μεγάλη χασισοφυτεία σε βουνό της Φωκίδας
Με ευρεία επιχείρηση που οργάνωσαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, του σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Ιτέας, συνελήφθη στο σπίτι του σε ορεινή περιοχή της Άμφισσας ένας 56χρονος που διατηρούσε διπλή χασισοφυτεία στο σπίτι του και στο βουνό!

Αρχικά, ο χασισοκαλλιεργητής εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έχοντας πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και χάπια φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Όμως, οι πληροφορίες ήταν σαφείς για την παράνομη δραστηριότητά του και οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. «χτένισαν» το σπίτι του και τη γύρω περιοχή.

Έτσι, εντόπισαν τα 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 εκατοστών ως ενός μέτρου τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του, αλλά και άλλα 38 χασισόδεντρα που είχε φυτέψει σε απόμερο σημείο μακριά από το σπίτι! Ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης