Πατέρας Φύσσα για Ρουπακιά: Τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του γι' αυτό δεν έχει έρθει

Πατέρας Φύσσα για Ρουπακιά: Τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του γι' αυτό δεν έχει έρθει

Ξέσπασε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα για την απουσία του δολοφόνου του γιου του απο τη δίκη της ΧΑ - Μόνο ένας από τους 68 κατηγορούμενους παρίσταται σήμερα στη δίκη

Πατέρας Φύσσα για Ρουπακιά: Τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του γι' αυτό δεν έχει έρθει
Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Φύσσα προκάλεσε η απουσία του Γιώργου Ρουπακιά κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 34χρονου γιού του από τη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που συνεχίζεται σήμερα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Ρουπακιάς επέλεξε και σήμερα να μην καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αλλά να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του, στάση που ακολουθεί από την πρώτη ημέρα της αποφυλάκισής του, λόγω λήξης του 18μηνου,του ανώτατου ορίου προφυλάκισης.

Εξάλλου, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδιαδικασία μόνο ένας κατηγορούμενος, από τους συνολικά 68 παρίσταται στη δίκη!

Με την έναρξη της διαδικασίας η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κυρία Μ. Λεπενιώτη ξεκίνησε την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων και όταν έφτασε στον Γιώργο Ρουπακία  ακούστηκε ο πατέρας του Π. Φύσσα να φωνάζει: «Αυτός τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του , γι αυτό δεν έχει έρθει».

Η παρέμβαση του συνηγόρου υπεράσπισης ήταν άμεση «δεν κατάλαβα» είπε. Τότε η πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Φύσσα παρατήρησε: «Να μην ακουστείται άλλη φορά παρακαλώ». 
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίστροφη μέτρηση για την μεταφοράς της δίκης στο Εφετείο άρχισε. Ήδη, δημοσιεύθηκε , στην εφημερίδα της κυβέρνησης η απόφαση που ανάβει το «πράσινο φως» ώστε από 21/6/2016 η δίκη να μεταφερθεί  στο Εφετείο.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης