Στους 57.458 οι πρόσφυγες: Πού έκρυβαν 5.600 ψυχές;

Στους 57.458 οι πρόσφυγες: Πού έκρυβαν 5.600 ψυχές;

Ξαφνικά την Τρίτη η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και 5.692 μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες

Στους 57.458 οι πρόσφυγες: Πού έκρυβαν 5.600 ψυχές;
Το χάος που επικρατεί με τη διαχείριση των δεκάδων χιλίαδων μεταναστών και
προσφύγων που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια επιβεβαιώνει η σημερινή ανακοίνωση του συντονιστικού της κυβέρνησης καθώς ξαφνικά ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά σχεδόν 5.500.

Ενώ, δηλαδή, μέχρι και χθες, Δευτέρα, και ειδικά μετά τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την επικράτεια κινούνταν στους περίπου 52.000, ξαφνικά την Τρίτη το πρωί στην καθιερωμένη ανακοίνωση του συντονιστικού ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά 5.692.

Κλείσιμο
Η εικόνα της Δευτέρας 6 Ιουνίου



Η εικόνα της Τρίτης 7 Ιουνίου όταν «ανακαλύφθηκαν» 5.600 μετανάστες και πρόσφυγες





Η διαφορά προκύπτει σύμφωνα με την ανακοίνωση από τους μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

H διαφορά αυτή εγείρει ερωτήματα για το αν η κυβέρνηση ετοιμάζει και άλλες «εκπλήξεις» με αριθμούς μεταναστών που βρίσκονται ανά την επικράτεια και αποκτούν «ταυτότητα» για την κυβέρνηση μόνο όταν μετακινούνται σε κάποια επίσημη δομή.

Έτσι πλέον από σήμερα ο αριθμός των μεταναστών που βρίσκονται ανά την επικράτεια στις οργανωμένες δομές ανέρχεται σε 57.458 με την κατάσταση ειδικά στη Μυτιλήνη, τη Χιο, τη Σάμο και το Πολύκαστρο στο Κιλκίς να είναι ασφυκτική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης