Η Βουλγάρα πλήρωσε 21.000 ευρώ για να σκοτώσει και να «καταψύξει» τον 63χρονο σύζυγό της

Η Βουλγάρα πλήρωσε 21.000 ευρώ για να σκοτώσει και να «καταψύξει» τον 63χρονο σύζυγό της

Τα 15.000 πήρε ο Ρουμάνος δολοφόνος και από 3.000 ευρώ η 26χρονη που έφερε τη «μαύρη χήρα» σε επφαή μαζί του και ο 32χρονος Βούλγαρος που βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος

Η Βουλγάρα πλήρωσε 21.000 ευρώ για να σκοτώσει και να «καταψύξει» τον 63χρονο σύζυγό της
Το ποσό των 21.000 ευρώ έδωσε η 49χρονη Βουλγάρα προκειμένου να δολοφονήσει τον 63χρονο ναυτικό πρώην σύζυγό της και στη συνέχεια να βάλει το πτώμα του στον καταψύκτη σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Από τις 21.000 ευρώ, οι 15.000 πήγαν στα χερια του 29χρονου Ρουμάνου που δολοφόνησε τον άτυχο 63χρονο ενώ από 3.000 μοιράστηκαν, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η Βουλγάρα που έπαιξε το ρόλο του μεσάζοντα ανάμεσα στη «μαύρη χήρα» και τον δολοφόνο και ο Βούλγαρος που τη βοήθησε να μεταφέρει το άψυχο κορμί του ναυτικού στον καταψύκτη.

Στόχος της 49χρονης ήταν οι 250.000 ευρώ των κοινών της με τον 63χρονο τραπεζικών λογαριασμών.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ασφυκτικός, ενώ από την τοξικολογική εξέταση διαπιστώθηκε η ύπαρξη οινοπνεύματος και αγχολυτικού-υπνωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος στον οργανισμό του θύματος! 

Προκειμένου η Βουλγάρα να διαπράξει την ανθρωποκτονία ζήτησε τη βοήθεια της 26χρονης, η οποία της σύστησε για το σκοπό αυτό τον 29χρονο Ρουμάνο, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2015, όλοι τους μετέβησαν στην Καλλιθέα, στο διαμέρισμα της 49χρονης, η οποία κάλεσε το θύμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα. Όταν ο άτυχος άντρας μπήκε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί. Στη συνέχεια μετέβησαν στην οικία του θύματος προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή.

Η Βουλγάρα «μεσάζων» έχει συλληφθεί ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 49χρονη «μαύρη χήρα» και τον 29χρονο Ρουμάνο, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία φορά εθεάθη στη Μάλτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης