Τεχνικοί Mega: Χωρίς κεντρικό δελτίο μέχρι την εξόφληση των δεδουλευμένων

Τεχνικοί Mega: Χωρίς κεντρικό δελτίο μέχρι την εξόφληση των δεδουλευμένων

Παρατείνονται με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Mega, ενώ οι τεχνικοί αποφάσισαν να μη βγαίνει δελτίο μέχρι την εξόφληση των δεδουλευμένων

Τεχνικοί Mega: Χωρίς κεντρικό δελτίο μέχρι την εξόφληση των δεδουλευμένων
Την οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αποφάσισε το τεχνικό προσωπικό του σταθμού, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων δυόμισι μηνών.

Ειδικότερα, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοράσεων Αττικής (ΕΤΙΤΑ) σημειώνει: «Και επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, στην τελευταία συνέλευση των τεχνικών του Mega αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με καθημερινές στάσεις εργασίας, μέχρις ότου καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα που το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό κανάλι της χώρας, το δικό τους κανάλι, θα μείνει χωρίς κεντρικό δελτίο, αν αποφασίσουν οι μέτοχοι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους». Οι τεχνικοί θα επανεξετάσουν την απόφασή τους μετά την εξόφληση του συνόλου των δεδουλευμένων. 
Στο μεταξύ, δύο νέες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, το Σάββατο και την Κυριακή κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο Mega
. Οι νέες κινητοποιήσεις λήγουν στις έξι το πρωί της Δευτέρας. Οι δημοσιογράφοι του Mega απεργούν λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, από τις 15 Μαρτίου και της αθέτησης των υπεσχημένων από την εργοδοσία για καταβολή μέρους των οφειλών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης