Πάτρα: Ο ζητιάνος άρπαξε το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει

Πάτρα: Ο ζητιάνος άρπαξε το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει

Οι φωνές της 72χρονης έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις

Πάτρα: Ο ζητιάνος άρπαξε το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει
Ο οβολός μιας ηλικιωμένης γυναίκας δεν φάνηκε αρκετός σε έναν 36χρονο που ζητιάνευε σε ένα δρόμο της Πάτρας! Έτσι, μόλις εκείνη πήγε να βάλει στην τσάντα της το πορτοφόλι της, το άρπαξε με μια αιφνιδιαστική κίνηση και έγινε... λαγός χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει μακριά!

Οι φωνές της 72χρονης έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις. Ο επαίτης  εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι που αποδόθηκε στην ηλικιωμένη με ακέραια τα 50 ευρώ και διάφορα έγγραφα που περιείχε. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή 400 ευρώ από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Γόρδη στην Κέρκυρα, η οποία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων. Ως δράστιδα ταυτοποιήθηκε μια 38χρονη που συνελήφθη με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ αναζητείται μια 22χρονη συνεργός της. Και οι δυο κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία.

*** Στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 43χρονος που είχε εμφανιστεί ως πελάτης το περασμένο Σάββατο σε ένα κατάστημα και, αφού απασχόλησε την 30χρονη υπάλληλο, «βούτηξε» το κινητό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης