Βαριά «καμπάνα» σε 40χρονο για κλοπή μηχανής και επίθεση σε αστυνομικούς

Βαριά «καμπάνα» σε 40χρονο για κλοπή μηχανής και επίθεση σε αστυνομικούς

Συνελήφθη μετά από πολύωρη καταδίωξη με κλεμμένη μηχανή στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Εμπεσού και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή

Βαριά «καμπάνα» σε 40χρονο για κλοπή μηχανής και επίθεση σε αστυνομικούς
Βαριά «καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο σε έναν 40χρονο που συνελήφθη μετά από πολύωρη καταδίωξη με κλεμμένη μηχανή στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Εμπεσού, αλλά έκανε και τον... ζόρικο στους αστυνομικούς, χτυπώντας και απειλώντας τους ακόμη και μέσα στο τμήμα του Αγρινίου όπου προσήχθη! 

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν ενημερωθεί για την κλοπή της μοτοσικλέτας που ήταν σταθμευμένη σε έναν πεζόδρομο και, όταν την εντόπισαν, άρχισαν να την καταδιώκουν. Ο 40χρονος οδηγός προσπάθησε αρχικά να διαφύγει αλλά, όταν διαπίστωσε ότι τον πλησίαζαν, την εγκατέλειψε και άρχισε να τρέχει με τους αστυνομικούς ξωπίσω του να τον κυνηγούν πεζή. Τελικά, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά ο δράστης δεν έλεγε να το βάλει κάτω και αντιστάθηκε χτυπώντας με γροθιές και κλωτσιές, ώσπου τελικά μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος στο τμήμα. 

Και εκεί, όμως, άρχισε να παλεύει να ξεφύγει βρίζοντας και απειλώντας, με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση σε βάρος του. Το δικαστήριο όπου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας, τον καταδίκασε για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, αντίσταση, εξύβριση και απειλή σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή και τον άφησε ελεύθερο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης