Πλήρωσε πανάκριβα το... ανύπαρκτο κινητό

Πλήρωσε πανάκριβα το... ανύπαρκτο κινητό

Τέσσερις μήνες έκλαιγε ένας 42χρονος τα 750 ευρώ που έδωσε για να αγοράσει ένα κινητό που εντόπισε σε αγγελία στο Διαδίκτυο

Πλήρωσε πανάκριβα το... ανύπαρκτο κινητό
Τέσσερις μήνες... έκλαιγε τα χρήματα που έδωσε για να αγοράσει ένα πανάκριβο κινητό που εντόπισε από αγγελία σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, ένας 42χρονος από την Ορεστιάδα ο οποίος δεν το παρέλαβε ποτέ. Τελικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την απάτη.

Το θύμα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή στις 27 Ιανουαρίου και εκείνος τον έπεισε να καταθέσει 750 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, για να του στείλει το επίμαχο κινητό. Όμως, από τότε διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του και, φυσικά, δεν του έστειλε ποτέ το... αντικείμενο του πόθου του.

Από τις έρευνες των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κομπίνες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση ερευνά αν έχει εξαπατήσει και άλλους υποψήφιους αγοραστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης