Πύργος: Καταστηματάρχης αφόπλισε ένοπλο με έναν σωλήνα!

Πύργος: Καταστηματάρχης αφόπλισε ένοπλο με έναν σωλήνα!

Όχι μόνο εξουδετέρωσε τον μεθυσμένο εισβολέα που μπήκε στο μαγαζί του κρατώντας μαχαίρι, αλλά τον παρέδωσε και στους αστυνομικούς

Πύργος: Καταστηματάρχης αφόπλισε ένοπλο με έναν σωλήνα!
Τέρας ψυχραιμίας αποδείχθηκε ένας 32χρονος καταστηματάρχης που δέχθηκε την επίθεση ενός οπλισμένου με μαχαίρι επίδοξου ληστή μέσα στο μαγαζί του στο χωριό Άγιος Ιωάννης του Πύργου! Με όπλο έναν... σωλήνα νερού αφόπλισε τον εισβολέα και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς! 

Ο 39χρονος τσιγγάνος που εισέβαλε στο κατάστημα το μεσημέρι της Κυριακής κραδαίνοντας απειλητικά ένα μαχαίρι κυνηγίου, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Αυτό, βέβαια, δεν τον έκανε λιγότερο επικίνδυνο, ωστόσο ο 32χρονος δεν φοβήθηκε όταν επιχείρησε να τον τραυματίσει. Άρπαξε το σωλήνα και τον χτύπησε με δύναμη στο χέρι του δράστη, με αποτέλεσμα το μαχαίρι να πέσει στο δάπεδο.

Αμέσως μετά, ο γενναίος καταστηματάρχης ακινητοποίησε τον 39χρονο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως έφτασαν στο μαγαζί άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον τσιγγάνο και τον οδήγησαν στο κρατητήριο περιμένοντας να... ξεθυμάνει το αλκοόλ που είχε καταναλώσει για να τον ανακρίνουν!  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης