Χανιά: Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην… παρανομία

Χανιά: Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην… παρανομία

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 22χρονη βρέθηκε να μεταφέρει στην τσάντα της ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, σφαίρες αλλά και 1.500 ευρώ σε μετρητά προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες

Χανιά: Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην… παρανομία
Ζευγάρι στην ζωή, ζευγάρι και στην… παρανομία ήταν ένας 29χρονος Κρητικός και μία 22χρονη Πολωνέζα που συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές του νομού Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι άνδρες της αστυνομίας – αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες – έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 29χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μία μοτοσικλέτα την οποία είχαν κλέψει από 37χρονο Χανιώτη.

Παράλληλα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 22χρονη βρέθηκε να μεταφέρει στην τσάντα της ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, σφαίρες αλλά και 1.500 ευρώ σε μετρητά προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Στο ΙΧ του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα μοτοσικλετών που είχαν κλαπεί με αποτέλεσμα να συλληφθεί το ζευγάρι της… παρανομίας αλλά να κατασχεθεί και το αυτοκίνητο.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης