«Ορφανά» χασισόδεντρα στην Πτολεμαΐδα

«Ορφανά» χασισόδεντρα στην Πτολεμαΐδα

Παρά την ενέδρα που έστησαν, οι καλλιεργητές δεν φάνηκαν κι έτσι κάλεσαν και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. για να βοηθήσουν στο... ξερίζωμα!

«Ορφανά» χασισόδεντρα στην Πτολεμαΐδα
Σημαντικές διαστάσεις είχε η χασισοφυτεία που εντόπισαν μετά από πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε μια περιοχή της Πτολεμαΐδας. Παρά την ενέδρα που έστησαν, οι καλλιεργητές δεν φάνηκαν κι έτσι κάλεσαν και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. για να βοηθήσουν στο... ξερίζωμα!

Στον χώρο της φυτεία εντοπίστηκαν πλαστικά τελάρα μέσα στα οποία οι άγνωστοι καλλιεργητές είχαν φυτέψει συνολικά 42 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 ως 0,40 εκατοστών, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τα τελάρα και οι έρευνες για τον εντοπισμό των χασισοκαλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

*** Με εννέα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης στις τσέπες του συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας ένας 38χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του βρήκαν και άλλες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 40,8 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Μετά τα ευρήματα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε στον 38χρονο δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης