Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένη στην Καλαμάτα

Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένη στην Καλαμάτα

Παρά τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στην Αστυνομία - Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από λίγα λεπτά

Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένη στην Καλαμάτα
Ένας ανήλικος και δύο λίγο μεγαλύτεροι νεαροί ήταν οι δράστες της ληστείας σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στην Καλαμάτα για να αποκαλύψει πού είχε τις οικονομίες της. Ωστόσο, οι δράστες συνελήφθησαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Παρά τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στην Αστυνομία αμέσως μόλις έφυγαν οι τρεις ληστές. Χωρίς χρονοτριβή ξεκίνησε οργανωμένη επιχείρηση και, λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο ανήλικος και οι άλλοι δυο δράστες ηλικίας 25 και 19 χρόνων, οι οποίοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Πάνω τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στο θύμα και ανακρίνονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες ή κλοπές. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, ενώ αναζητούνται οι γονείς του ανήλικου που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Κλείσιμο
*** Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου και μια 84χρονη γυναίκα, από άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της χωριό των Σερρών, την ακινητοποίησαν και την έδεσαν χειροπόδαρα! Οι δράστες ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Νιγρίτας, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης