Έδεσσα: Ιερόσυλος έκλεβε βαλίτσες και ποδήλατα

Έδεσσα: Ιερόσυλος έκλεβε βαλίτσες και ποδήλατα

Ο νεαρός δράστης «χτυπούσε» όπου έβρισκε την ευκαιρία - Συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να παραβιάσει την πόρτα εκκλησίας

Έδεσσα: Ιερόσυλος έκλεβε βαλίτσες και ποδήλατα
Δεν πήρε είδηση τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που πλησίαζαν και συνέχισε απτόητος την προσπάθειά του να παραβιάσει την πόρτα μιας εκκλησίας στην Έδεσσα, ένας νεαρός ιερόσυλος! Φυσικά, πριν το καταλάβει, βρέθηκε με χειροπέδες και η δράση του εξιχνιάστηκε.

Στα γραφεία της Ασφάλειας όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε ότι λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε «βουτήξει» έναν φορητό υπολογιστή από μια αποσκευή στον σταθμό περαστικών λεωφορείων της πόλης και λίγο αργότερα από άλλη περιοχή ένα ποδήλατο, το οποίο είχε μαζί του όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 34χρονος ιερόσυλος που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κω, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε κάνει το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Ο δράστης, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, είχε διαρρήξει μια εκκλησία της πόλης και είχε αρπάξει όσα χρήματα είχε μέσα το παγκάρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης