Ανήλικος πωλούσε χασίς σε εννέα πελάτες του!

Ανήλικος πωλούσε χασίς σε εννέα πελάτες του!

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ανήλικο, καθώς είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του

Ανήλικος πωλούσε χασίς σε εννέα πελάτες του!
Ευρύ... πελατολόγιο είχε προλάβει να δημιουργήσει, παρά τη μικρή του ηλικία, ένας 17χρονος διακινητής ναρκωτικών που συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα δρόμο του Ηρακλείου, την ώρα που προμήθευε με χασίς οκτώ άτομα!

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ανήλικο, καθώς είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του. Όταν τον είδαν να κάνει αλισβερίσι, συνέλαβαν τον ίδιο και τέσσερις από τους «πελάτες» του, επτά άνδρες ηλικίας 35, 35, 33, 33, 32, 30 και 21 χρόνων και μια 20χρονη κοπέλα, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Στο σπίτι του ανήλικου και κάποιων εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, ναρκωτικά χάπια, ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα αγοραστών και ποσά, καθώς και 13.640 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δύο Αφγανοί ηλικίας 49 και 19 χρόνων, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο συσκευασίες με σκόνη οπίου βάρους 52,4 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης