Ζωοκλέφτης με ναρκωτικά λεηλάτησε το Απολιθωμένο δάσος!

Ζωοκλέφτης με ναρκωτικά λεηλάτησε το Απολιθωμένο δάσος!

Ο φυγόποινος ζωοκλέφτης είχε «επεκταθεί» στα ναρκωτικά, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε κομμάτι από το υπό την προστασία της UNESCO δάσος

Ζωοκλέφτης με ναρκωτικά λεηλάτησε το Απολιθωμένο δάσος!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός φυγόποινου ζωοκλέφτη στη Μυτιλήνη όταν, εκτός από ναρκωτικά, ανακάλυψαν ότι είχε στην κατοχή του ένα κομμάτι κορμού δέντρο από το περίφημο Απολιθωμένο δάσος της Λέσβου που αποτελεί προστατευόμενο μνημείο της UNESCO!

Η αρχική πληροφορία που είχαν για τον 30χρονο Έλληνα οι αστυνομικοί, έκανε λόγο για ναρκωτικά. Ωστόσο, στο σπίτι του βρήκαν μόνο μια μικρή ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και ένα κομμάτι από βαμβάκι εμποτισμένο με ηρωίνη. Στη συνέχεια, ερεύνησαν το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε και βρήκαν έκπληκτοι ένα τμήμα απολιθωμένου κορμού ύψους 0,15 εκατοστών!

Ο 30χρονος συνελήφθη και στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Βορείου Αιγαίου για ζωοκλοπές. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Δασικού Κώδικα και της νομοθεσίας για τα διατηρητέα μνημεία της φύσης,  ενώ ο απολιθωμένος κορμός και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης