Λήστεψαν αναψυκτήριο στο Βόλο αλλά συνελήφθησαν

Λήστεψαν αναψυκτήριο στο Βόλο αλλά συνελήφθησαν

Ο νεαρός ακινητοποίησε την υπάλληλο χτυπώντας την με τις γροθιές του, άρπαξε περίπου 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τράπηκε σε φυγή μαζί με τη φίλη του

Λήστεψαν αναψυκτήριο στο Βόλο αλλά συνελήφθησαν
Δεν κατάφερε να φτάσει μακριά το ζευγάρι των νεαρών Ελλήνων που λήστεψαν ένα αναψυκτήριο στην πόλη του Βόλου χτυπώντας άγρια την 39χρονη μοναδική υπάλληλο. Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. οδήγησε στη σύλληψή τους.

Ο 31χρονος άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ η 21χρονη συνεργός του τον περίμενε απ’ έξω φυλάγοντας τσίλιες. Ο νεαρός ακινητοποίησε την υπάλληλο χτυπώντας την με τις γροθιές του, άρπαξε περίπου 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τράπηκε σε φυγή μαζί με τη φίλη του.

Ωστόσο, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς σε μικρή απόσταση και πάνω στον κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στο αναψυκτήριο. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε στον άνδρα δίωξη για ληστεία και στη γυναίκα για συνέργεια σε αυτήν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης