Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής 55.000 ευρώ

Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής 55.000 ευρώ

Ο 38χρονος εντοπίστηκε στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Πρέβεζας όπου ανακρίνεται για να αποκαλύψει πού βρίσκονται τα κλεμμένα χρήματα και ο συνεργός του

Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής 55.000 ευρώ
Μπορεί να έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας από τους δυο δράστες της μεγάλης κλοπής που είχε γίνει σε ένα σπίτι στην Πρέβεζα πριν από τρεισήμισι μήνες, ωστόσο οι οικονομίες των ενοίκων ύψους 55.000 ευρώ δεν βρέθηκαν!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αποσύρει από την τράπεζα το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό με το φόβο τυχόν «κουρέματος» των καταθέσεων και τα φύλαγε στη μονοκατοικία του στη Νέα Σαμψούντα. Όμως, το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, άγνωστοι παραβίασαν ένα παράθυρο με αιχμηρό αντικείμενο και άρπαξαν τα χρήματα μαζί με τα χρυσαφικά τους.

Από τον τρόπο δράσης και όσα στοιχεία βρήκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λούρου στο σπίτι, το τοπικό Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησε δυο τσιγγάνους ηλικίας 38 και 37 χρόνων και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Πρέβεζας. Ο 38χρονος εντοπίστηκε στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Πρέβεζας όπου ανακρίνεται για να αποκαλύψει πού βρίσκονται τα κλεμμένα χρήματα και ο συνεργός του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης