Σέρρες: Χρήστης ηρωίνης διέρρηξε 23 διαμερίσματα

Σέρρες: Χρήστης ηρωίνης διέρρηξε 23 διαμερίσματα

Τον έπιασαν για ναρκωτικά και κατά την ανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει σειρά από διαρρήξεις

Σέρρες: Χρήστης ηρωίνης διέρρηξε 23 διαμερίσματα
Η τελευταία από μια σειρά 23 διαρρήξεων σε διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών με λεία κοσμήματα αξίας 800 ευρώ, ήταν μοιραία για έναν 40χρονο που είχε απασχολήσει επανειλημμένα την ΕΛ.ΑΣ. για κλοπές. Οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του και να πετάει κάτι από το παράθυρο μόλις τους είδε.

Όταν πλησίασαν οι άνδρες της Ασφάλειας, διαπίστωσαν ότι είχε «ξεφορτωθεί» δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τριών γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο 40χρονος συνελήφθη και στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, τους τελευταίους τρεις μήνες, είχε διαρρήξει άλλα 22 διαμερίσματα στην ίδια περιοχή παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας άνω των 16.000 ευρώ.

Στο σπίτι του δράστη, που είναι τοξικομανής, κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και δύο βιβλία με υπολείμματα ηρωίνης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης