Κέρκυρα: Στη φυλακή ο 66χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη

Κέρκυρα: Στη φυλακή ο 66χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη

Σε βάρος του 66χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για ασέλγεια με ανήλικη και κατάχρηση σε ασέλγεια κατά εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν απαγορευμένα χάπια

Κέρκυρα: Στη φυλακή ο 66χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη
Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο 66χρονος ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της πόλης, που είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα και κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μια 17χρονη.

Παρά την πολύωρη απολογία του, ο επιχειρηματίας δεν έπεισε τους δικαστικούς που διέταξαν την προφυλάκισή του. Σε βάρος του 66χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για ασέλγεια με ανήλικη και κατάχρηση σε ασέλγεια κατά εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν απαγορευμένα χάπια. 

Ερευνάται, μάλιστα, αν πρόσφερε κάποια από αυτά στο ανήλικο κορίτσι για να κάμψει τις αντιστάσεις της! Ο 66χρονος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία που έκαναν στην Ασφάλεια οι γονείς της 17χρονης, η οποία τους εξομολογήθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ασελγούσε σε βάρος της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης