Αρκούδα κάνει... πάρτι με τα μελίσσια στην Θεσπρωτία!

Αρκούδα κάνει... πάρτι με τα μελίσσια στην Θεσπρωτία!

Οι εικόνες καταστροφής που αντίκρισε ένας από τους επαγγελματίες όταν πήγε να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο στα μελίσσια του, τον αναστάτωσαν καθώς βρήκε ολοσχερώς κατεστραμμένες δέκα από τις κυψέλες

Αρκούδα κάνει... πάρτι με τα μελίσσια στην Θεσπρωτία!
Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τους μελισσοκόμους στο Πόποβο της Θεσπρωτίας μια αρκούδα που κάνει καθημερινές επιδρομές στις κυψέλες τους για να χορτάσει την πείνα της, προκαλώντας τους μεγάλη οικονομική ζημιά.

Οι εικόνες καταστροφής που αντίκρισε ένας από τους επαγγελματίες όταν πήγε να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο στα μελίσσια του, τον αναστάτωσαν καθώς βρήκε ολοσχερώς κατεστραμμένες δέκα από τις κυψέλες και εμφανή τα ίχνη της αρκούδας που τις είχε «επισκεφτεί». Και δεν ήταν ο πρώτος, αφού πριν από λίγες ημέρες και άλλος ένας μελισσοκόμος είχε βρει ολότελα κατεστραμμένες 13 κυψέλες σε άλλο σημείο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων.

Η λιχουδιά του μελιού τραβάει σαν μαγνήτης την αρκούδα, που φαίνεται ότι δεν βρίσκει αρκετή τροφή στα ορεινά και κατεβαίνει σε πιο χαμηλά υψόμετρα. Οι δυο επιθέσεις έχουν αναστατώσει τους κατοίκους, καθώς δεν είχε καταγραφεί ως τώρα παρουσία αρκούδας στην περιοχή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης