«Δαγκάνες» στα ΙΧ που είναι παρκαρισμένα παράνομα θα βάζει ο Δήμος Αθηναίων

«Δαγκάνες» στα ΙΧ που είναι παρκαρισμένα παράνομα θα βάζει ο Δήμος Αθηναίων

Προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης

«Δαγκάνες» στα ΙΧ που είναι παρκαρισμένα παράνομα θα βάζει ο Δήμος Αθηναίων
«Δαγκάνες» θα τοποθετεί η Δημοτική Αστυνομία από την ερχόμενη εβδομάδα σε παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης.

Αυτό προανήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, τονίζοντας ότι σκοπός του αυστηρού αυτού μέτρου είναι η προστασία του ελεύθερου δημόσιου χώρου, με αιχμή τις πλατείες, τους πεζόδρομους και τις ράμπες εξυπηρέτησης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

«Στην ακραία αντικοινωνική στάθμευση, ο δήμος Αθηναίων θα αρχίσει να δαγκώνει» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για εμπεδωμένες κακές νοοτροπίες δεκαετιών, που επιδεινώθηκαν από τη διετή απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας. Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο που επαναδραστηριοποιήθηκε, η Δημοτική Αστυνομία έχει βεβαιώσει 56.000 παραβάσεις (κλήσεις) για παράνομη στάθμευση και 184.000 παραβάσεις για την ελεγχόμενη στάθμευση.  

Κλείσιμο
Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε επίσης και την ξεχωριστή θέση που κατέλαβε η Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη του συνεδριακού τουρισμού. Η Διεθνής Ένωση Συνεδρίων κατέταξε την Αθήνα στην 24η θέση για το έτος 2015, που όπως είπε ο κ. Καμίνης χαρακτηρίστηκε από έντονη πολιτική και οικονομική ρευστότητα. 

Και το tweet του Γιώργου Καμίνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης