Μια Αθήνα-«φρούριο» με κλειστούς δρόμους υποδέχθηκε τον Πούτιν

Μια Αθήνα-«φρούριο» με κλειστούς δρόμους υποδέχθηκε τον Πούτιν

Κλειστοί και έρημοι δρόμοι για την αυτοκινητοπομπή του Ρώσου προέδρου - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απο το ύψος της Ρηγίλλης μέχρι και τη Σέκερη

Μια Αθήνα-«φρούριο» με κλειστούς δρόμους υποδέχθηκε τον Πούτιν
Σε  απόρθητο φρούριο έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Ρωσίας. Εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν διασκορπιστεί περιμετρικά του Μεγάρου Μαξίμου και του Προεδρικού Μεγάρου, κάνοντας τη διέλευση των περαστικών αδύνατη.  Οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν κλειστοί, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Στην Ηρώδου Αττικού οι αστυνομικοί  επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο στους κατοίκους της περιοχής, ενώ γερανοί της τροχαίας έχουν απομακρύνει δεκάδες οχήματα και μηχανές τα οποία ήταν σταθμευμένα σε απαγορευμένες ζώνες.

Στη Βασ. Σοφίας οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν από νωρίς στις θέσεις τους και σε απόσταση 20 μέτρων ο ένας από τον άλλο έλεγχαν τα πάντα. Το Βυζαντινό Μουσείο, το οποίο επρόκειτο να επισκεφτεί ο Ρώσος πρόεδρος, είχε  περικυκλωθεί από αστυνομικούς, ενώ εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διάστημα τους χώρους του.
Κλείσιμο

Κλειστοί οι δρόμοι για την αυτοκινητοπομπή του Πούτιν

Στις 17:00 ακριβώς η Βασιλισσης Σοφίας έκλεισε, ενώ οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας απαγόρευαν ακόμη και τη διέλευση περαστικών απο το ύψος της οδού Ρηγίλλης μέχρι και τη Σέκερη. Στην Ηρώδου Αττικού πλησίαζαν μόνο όσοι διέθεταν ειδική άδεια.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης