Χασισοφυτείες σε Κοζάνη και Ροδόπη

Χασισοφυτείες σε Κοζάνη και Ροδόπη

Με... χάρτη έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κοζάνης σε μια θαμνώδη περιοχή έξω από την κοινότητα Πετρανά, για να ανακαλύψουν τη μίνι χασισοφυτεία

Χασισοφυτείες σε Κοζάνη και Ροδόπη
Με... χάρτη έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κοζάνης σε μια θαμνώδη περιοχή έξω από την κοινότητα Πετρανά, για να ανακαλύψουν τη μίνι χασισοφυτεία για την οποία τους μίλησε ένας κάτοικος της περιοχής! Όπως διαπίστωσαν, την καλλιεργούσε ένας συγχωριανός του πληροφοριοδότη.

Όταν εντοπίστηκαν τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,35 εκατοστών που ήταν φυτεμένα μέσα διάφορα δοχεία και γλάστρες, ξεκίνησε έρευνα για τον καλλιεργητή. Σύντομα εξακριβώθηκε ότι ήταν ένας 49χρονος που είχε στήσει τη μικρή φυτεία κοντά στο σπίτι του κι έτσι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενο για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στους εξωτερικού χώρους του σπιτιού του σε χωριό της Ροδόπης καλλιεργούσε μια όχι ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία από 33 δενδρύλλια ύψους 0,35 εκατοστών ως 1,82 μέτρου ένας 56χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Εκτός από τα χασισόδεντρα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 42,4 γραμμαρίων, αποξηραμένους κλώνους κάνναβης βάρους 21,3 γραμμαρίων, τέσσερα τσιγαριλίκια, σκαπτικά εργαλεία και δυο λάστιχα ποτίσματος. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης